Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ελαστικά αυτοκινήτων


ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ   WEBSITE:WWW.ELASTIKA4U.GR

Καινούργια και μεταχειρισμένα ελαστικά

   Ο Βασίλης Χατζηνικολάου, υπεύθυνος της επιχείρησης Ελαστικά αυτοκινήτων Χατζηνικολάου, δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για πάνω από 20 χρόνια. Η εταιρία μας, η μεγαλύτερη και πιό αξιόπιστη εταιρία στον χώρο των μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και service αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη αλλά και την βόρεια Ελλάδα, βρίσκεται κοντά σας από το 1990 καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα από μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Για πάνω από 20 χρόνια μας εμπιστεύεστε για την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας και την σωστή επιλογή και τοποθέτηση των ανταλλακτικών του.

   Η επιχείρησή μας, με την πολυετή εμπειρία της πάνω στον χώρο του αυτοκινήτου, βρίσκεται και πάλι κοντά σας προσφέροντάς σας καινούργια και ελαφρώς μεταχειρισμένα ελαστικά πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές! Αναζητούμε τα καλύτερα ευρωπαϊκά, ελαφρώς μεταχειρισμένα ελαστικά στην καλύτερη ποιότητα σε όους τους τύπους και μεγέθη της Ελληνικής αγοράς. Τα μεταχειρισμένα ελαστικά μας έρχονται με εγγύηση χωρίς καμία φθορά και σας εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα στην πιο χαμηλή τιμή. Μπορείτε τώρα και εσείς να αγοράσετε τα ελαστικά για το Ι.Χ. σας, το SUV, το επαγγελματικό σας αυτοκίνητο πληρώνοντας μέχρι και το 1/3 της τιμής που θα πληρώνατε για καινούργια ελαστικά. Σας δίνεται η ευκαιρία να αποκήσετε μεταχειρισμένα ελαστικά με εγγύηση σε όλες τις μάρκες και όλες τις διαστάσεις.
   Όπως πάντα έτσι και τώρα πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων προϊόντων και υπηρεσιών στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας δίνουμε μεγάλη σημασία στην αποθήκευση και οργάνωση των προϊόντων μας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Η ποικιλία των ελαστικών μας καλύπτει όλα τα μοντέλα οχημάτων από Ι.Χ. και εππαγγελματικά μέχρι και μικρά φορτηγά. Τα ελαστικά αυτοκινήτων που διαθέτουμε, καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις των αγοραστών ιδιοκτητών ΙΧ αυτοκινήτων, με μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ και ζαντών. Οι συχνές παραλαβές μας, ανανεώνουν την ήδη τεράστια ποικιλία μας σε όλα τα ελαστικά αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών .
   Φυσικά προσφέρουμε πανελλαδική κάλυψη και ταχύτατη παράδοση έτσι ώστε να είμαστε οι καλύτεροι και στην εφαρμογή και την υποστήριξη συνεργείων και ιδιωτών. Είναι αλήθεια πως τα καινούργια ελαστικά προσφέρουν σαφώς εγγύηση, αλλά και τα μεταχειρισμένα ελαστικά όντας με τα υψηλότερα στάνταρτ και προδιαγραφές των καινούργιων εξασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια και την οικονομικότερη λύση.

   Στόχος μας είναι όχι μόνο να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας σε ελαστικά αυτοκινήτων και μικρών φορτηγών αλλά να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τα καταλλήλότερα για το αυτοκίνητό σας. Σύμμαχός μας σ' αυτό είναι η μεγάλη μας εμπειρία, η ενημέρωσή μας στο χώρο των ελαστικών καθώς και η οργάνωση που διαθέτουμε. Ετσι, εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση!

Εμπιστευθείτε την επιχείρηση Χατζηνικολάου για τα ελαστικά του οχήματοός σας σήμερα και βγείτε κερδισμένοι!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου