Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΣ

Συντήρηση #ελαστικών
Ελέγξτε το πέλμα του #ελαστικού σας συστηματικά, για να διαπιστώσετε εάν το ελαστικό σας έχει υποστεί φθορές ή χρειάζεται αντικατάσταση. Όλα τα #ελαστικά έχουν γραμμές ένδειξης φθοράς πέλματος χαραγμένες στο πέλμα. Αυτές οι γραμμές βρίσκονται στις βάσεις των εγκοπών του πέλματος, σε πολλά σημεία στο #ελαστικό. Όταν το ελαστικό έχει φθαρεί, σε σημείο που όλοι οι δείκτες φθοράς να είναι στο ίδιο επίπεδο με τους παρακείμενους ώμους των πελμάτων, είναι η στιγμή να αντικαταστήσετε το ελαστικό. Αν το #πέλμα έχει φθαρεί μόνο σε ένα ή δύο σημεία, αυτό μπορεί να σημαίνει, ότι το ελαστικό δεν είχε την κατάλληλη πίεση.
Κοιτάξτε προσεκτικά όλα τα ελαστικά του οχήματός σας, ειδικά ανάμεσα στις αυλακώσεις. Είναι πολύ πιθανό να έχετε πατήσει καρφί ή άλλο αντικείμενο το οποίο έχει εισχωρήσει στο ελαστικό, χωρίς να έχει χάσει αέρα. Ωστόσο, μετά από λίγες μέρες, θα αρχίσει σιγά-σιγά να ξεφουσκώνει ή θα σκιστεί απότομα (σε περίπτωση υψηλής ταχύτητας), κάτι που μπορεί να αποβεί επικίνδυνο. Τα #ελαστικά παίζουν σημαντικό ρόλο στην οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και πρέπει να έχουν την πίεση που συνιστά ο κατασκευαστής.
Επιλέξτε τα ελαστικά Χατζηνικολάου στην καλύτερη #τιμή της αγοράς,με #δωρεάν έλεγχο φθοράς των ελαστικών σας και δωρεάν #τοποθέτηση και #ζυγοστάθμιση.
Επισκεφθείτε το #e-shop ελαστικών μας #www.elastika4u.gr επιλέγοντας μέσα από 3000 κωδικούς προιόντων από 40 κατασκευαστές ελαστικών.
2310709871
#Θεσσαλονίκη
1ο χλμ περιφερειακής λαχαναγοράςwww.elastika4u.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου